Maeva Estevez, 4a a la cursa sprint de la Copa d’Europa d’Isola 2000

Àxel Esteve i Joan Verdú han participat en la segona Copa d’Europa de gegant que s’ha disputat a Folgaria, però cap dels dos esportistes s’ha pogut classificar per la segona mànega

Maeva Estevez a Isola 2000
Maeva Estevez a Isola 2000 Ville de Nice/Julien Veran

Maeva Estevez ha quedat en 4a posició a l’sprint de la Copa d’Europa d’Isola 2000. Des de vuitens de final, la ‘rider’ andorrana ha fet una bona actuació. Avui era un circuit bastant pla, diferent del que les esportistes s’esperaven perquè no era massa tècnic, però Estevez s’ha adaptat perfectament. De fet, ha estat segona a la ronda de quarts de final i la semifinal. 

A la final en qüestió, els nervis han jugat en contra de l’andorrana, que no ha sortit bé i fins i tot s’ha trobat bloquejada entre dues corredores en algun moment. A més, hi havia tres ‘dubbies’ bastant complicats on la majoria de participants rebotaven. Estevez s’ha anat quedant enrere i, finalment, ha arribat quarta a la meta.

“He aconseguit lliscar, treure velocitat, però em fa ràbia no haver aconseguit a la final el que havia fet a les primeres baixades, perquè penso que podia haver estat al podi. Estic contenta perquè els últims dies no havien sigut fàcils i avui he pogut recuperar i posar el meu ‘coco’ a dins de la carrera”, ha declarat l’esportista. 

D’altra banda, aquest dimecres s’ha celebrat a Folgaria (Itàlia) la segona Copa d’Europa de gegant, amb la participació de Àxel Esteve i Joan Verdú, però cap dels corredors han pogut entrar a la segona mànega. 

Etiquetes

Comentaris

Trending