Ludovic Clemente deixa l’FC Andorra després de 15 temporades

L'esportista, que jugarà a l’Inter d’Escaldes, s’incorporarà a l’staff de Nacho Castro i a la base tricolor

Cartell per despedir Ludovic Clemente
Cartell per despedir Ludovic Clemente FC ANDORRA

El Futbol Club Andorra ha comunicat oficialment que Ludovic Clemente no seguirà al primer equip la temporada vinent i que s’integrarà a l’staff tècnic de Nacho Castro i a la base tricolor. A més a més, l'equip andorrà vol reconèixer la trajectòria del jugador amb la creació del “Trofeu Ludo Clemente”, que reconeixerà la vinculació dels jugadors amb el club i l’afició. El jugador s'incorporarà a l'Inter Club d'Escaldes la temporada vinent i jugarà la fase de Champions.

L’equip ha volgut agrair “la seva professionalitat i la transmissió dels valors tricolors com a jugador i capità al llarg dels anys”. Així doncs, es crearà el “Trofeu Ludo Clemente”, que tindrà com a primer guanyador honorífic el mateix jugador andorrà. El guardó, que s’entregarà anualment al finalitzar la temporada, reconeixerà la vinculació dels jugadors amb el club i l’afició, així com la defensa dels valors tricolors al llarg de la seva etapa al FC Andorra.

Ludo va debutar la temporada 2003-2004 donant mostres del seu talent quan encara era juvenil. Jugador de classe al mig del camp, ha defensat la samarreta tricolor en 415 ocasions, anotant 65 gols i convertint-se en el jugador amb més partits disputats en la història del FC Andorra. Ara, continuarà la seva trajectoria a l’Inter d’Escaldes, començant per la fase de Champions League. 

Etiquetes

Comentaris

Trending