Llovera supera les trampes de l’avantpenúltima etapa del Dakar i Van Beveren es manté tercer

El pilot andorrà ha finalitzat 15è en camions i continua divuitè, mentre que el resident segueix en tercera posició de la general en motos

WhatsApp Image 2024 01 17 at 17.42.35

Albert Llovera és a només dues etapes per assolir el seu gran objectiu d’acabar el ral·li Dakar. El pilot andorrà ha completat la desena etapa en quinzena posició en camions, mentre que el resident, Adrien Van Beveren ha finalitzat tercer i manté aquesta mateixa posició en la classificació general.

L’etapa de 612 quilòmetres, dels quals 317 eren cronometrats, unia les localitats d’Hail i Al Ula. Llovera l’ha completat amb un temps de 4h42’40”, el que li ha suposat la quinzena posició. A la classificació general es manté divuitè. Després de la jornada d’aquest dijous, el pilot andorrà ha manifestat que “en els darrers quilòmetres ens hem acumulat molts vehicles de diferents categories. Teníem un ritme molt semblant, ha estat complicat arribar a la meta. Estem molt contents de superar un dia més de competició”. D’aquesta manera, està a només dues etapes de complir la fita marcada, acabar el raid més dur del món.

En motos, el pilot resident Adrien Van Beveren ha arribat tercer de l’etapa. L’ha recorregut amb 3h51’59”, a vint segons del vencedor, el nord-americà Ricky Bravec. A la general continua tercer a 11 minuts i 46 segons de Bravec.