La Lliga Multisegur torna amb els capdavanters en forma

L’Atlètic Escaldes s’imposa en el derbi amb l’Engordany (2-0) mentre que els seus perseguidors Inter i FC Santa Coloma golegen en els seus duels el Sant Julià (0-6) i l’Ordino

Els jugadors de l'Atlètic celebren un dels dos gols contra l'Engordany.
Els jugadors de l'Atlètic celebren un dels dos gols contra l'Engordany. FAF

El retorn de la Lliga Multisegur després del parèntesi de la Copa s’ha saldat sense sorpreses. Els tres primers classificats (Atlètic, Inter i FC Santa Coloma) no han fallat i mantenen la situació al capdamunt de la taula, amb els primers com a líders amb quatre punts d’avantatge. En l’altre duel de la jornada, l’UE Santa Coloma i la Penya Encarnada han empatat a un, resultat que no serveix de gaire ni a uns ni als altres.

L’Atlètic no ha fallat en el derbi davant l’Engordany. Això sí, ha hagut de tenir paciència. No s’ha pogut avançar en el marcador fins al segon temps, gràcies a un autogol de Carmona. Ja al tram final, Guillaume ha sentenciat (2-0).

Els seus perseguidors, en canvi, ho han tingut més fàcil. L’FC Santa Coloma ha encarrilat el duel contra l’FC Ordino ben aviat, amb un gol d’Eloy Gila al 5’. Coto ha fet el segon abans del descans. Al segon temps, Estrada ha retallat distàncies però Novoa i Rebés han tancat qualsevol opció a la sorpresa (1-4).

Més contundent ha estat encara l’Inter davant un Sant Julià que segueix el seu viacrucis. En tot just un quart d’hora ja manava per 0-4, amb un doble de Sascha i gols de Caballé i Àngel de la Torre. La resta del duel ha estat un passeig fins al 0-6 final, ‘set’ completat per Domi i Jordi Roca.

En el primer partit de la jornada, empat entre Penya Encarnada i UE Santa Coloma (1-1). Tots els gols s’han marcat al tram final. Els colomencs s’han avançat al 81’ amb una diana de Christian García i Vaamonde ha empatat al 85’.