La Lliga Multisegur arrencarà amb un derbi de Santa Coloma a la primera jornada

Aquest dimecres s’ha celebrat el sorteig de la Primera Divisió, amb 10 equips i 3 voltes asimètriques que deixaran un total de 27 partits, mentre que la Lliga Unida estarà formada per 3 equips filials i 3 ‘primers equips’

Comentaris

La UE Santa Coloma començarà la defensa del títol contra l'FC Santa Coloma.
La UE Santa Coloma començarà la defensa del títol contra l'FC Santa Coloma. FAF

La FAF ha celebrat aquest dimecres el sorteig de la Lliga Multisegur Assegurances i el de la Lliga Unida per la temporada 2024-2025. En el cas de la Primera Divisió, seran 10 equips, amb 3 voltes asimètriques, per un total de 27 jornades i la primera ja tindrà un derbi: el vigent campió UE Santa Coloma-FC Santa Coloma. En canvi, a la Segona Divisió, hi haurà 6 equips i s’hi jugaran 4 voltes asimètriques, per un total de 20 jornades de competició.

 A la Lliga Multisegur Assegurances, la primera jornada ha deixat partits que poden ser clau en les aspiracions de cadascun dels equips. La UE Santa Coloma defensa el títol, ho farà amb un derbi contra el ‘FC’, i s’hi afegeixen el FS La Massana, campió de l’última edició de la Lliga Unida i el Ranger’s, que amb 2 títols a les seves vitrines, torna a la màxima categoria. Aquests són els enfrontaments pel cap de setmana del 15 de setembre: Penya Encarnada d’Andorra – Atlètic Escaldes, Inter Club Escaldes – FS La Massana, Ranger’s – CF Esperança, UE Santa Coloma – FC Santa Coloma i FC Pas de la Casa – FC Ordino.

JORNADA 1 DE LA LLIGA MULTISEGUR 2024-25.
JORNADA 1 DE LA LLIGA MULTISEGUR 2024-25.

En el cas de la Lliga Unida, aquesta temporada vinent estarà formada per 3 equips filials i 3 ‘primers equips’. Seran el CE Carroi i el CF Atlètic Amèrica, que arriben des de la Lliga Multisegur Assegurances, i també el City Escaldes, que s’estrena a la competició. Destaca el duel inicial entre els dos equips que han baixat de categoria. Els enfrontaments de la primera jornada seran: Atlètic Escaldes B – UE Santa Coloma B, CF Atlètic Amèrica – CE Carroi i City Escaldes – Ranger’s B.

JORNADA 1 DE LA LLIGA UNIDA 2024-25.
JORNADA 1 DE LA LLIGA UNIDA 2024-25.

 

Comentaris

Trending