La ‘Lliga dels 10’ comença amb el lideratge de l’Inter d’Escaldes i la UE Santa Coloma

Els escaldencs s’han desfet de l’FC Santa coloma (2-0), mentre que la UE Santa Coloma ho ha fet de l’FC Ordino amb el mateix marcador

L'Inter Club d'Escaldes celebrant un dels gols contra l'FC Santa Coloma.
L'Inter Club d'Escaldes celebrant un dels gols contra l'FC Santa Coloma. Xavi Miró/FAF

La Lliga Multisegur Assegurances 2023-2024 ha començat aquest diumenge i compta per primera vegada amb deu equips. L’Inter Club d’Escaldes s’ha desfet de l’FC Santa coloma 2-0 en el partit més destacat de la primera jornada. Comparteix lideratge amb la UE Santa Coloma que ha guanyat pel mateix resultat a l’FC Ordino.

La competició de futbol domèstica ha alçat el teló aquest cap de setmana i ho ha fet amb deu equips. El matx més destacat és el que ha enfrontat l’Inter Club d’Escaldes i l’FC Santa Coloma. La balança s’ha decantat cap al costat dels d’Otger Canals amb els gols de Vit Martínez i Domi Berlanga (2-0).

Idèntic resultat és el que aconseguia aquest dissabte al vespre la UE Santa Coloma comandada des de la banqueta per Ramon Maria Calderé. Els groc-i-negres es desfeien de l’FC Ordino amb dianes de Faysal i Molina (2-0).

El vigent campió, l’Atlètic Club d’Escaldes no ha pogut passar de l’empat contra l’FC Pas de la Casa, que s’estrenava en la categoria. Guillaume avançava els escaldencs, mentre que Martins establia les taules en el marcador (1-1).

Per la seva part, el Penya Encarnada ha debutat a la competició amb victòria per la mínima (1-0) després de derrotar a un debutant com és l’Esperança. Un solitari vol de Mohedano ha servit per obtenir els primers tres punts.

Carroi i Atlètic Amèrica, dos dels nouvinguts a la Lliga Multisegur Assegurances han empatat (2-2) en la seva estrena. Bustos obrirà el marcador per l’Atlètic Amèrica i Badjana empatava des del punt de penal. Bustos tornava a posar el seu equip per davant i en temps afegit Mokunga establia les taules en el marcador.

Comentaris (2)

Trending