Lizoain marxa cedit al Cartagena

El porter finalitza el seu contracte amb l'Andorra el 30 de juny, tot i que hi ha una clàusula de renovació en cas d'ascens

Lizoain en un partit amb l'Andorra.
Lizoain en un partit amb l'Andorra. FC ANDORRA

La direcció esportiva de l'FC Andorra ha anunciat aquest dimecres que Raúl Lizoain jugarà aquesta temporada cedit al Cartagena, precisament l'últim rival dels tricolors a LaLiga. El porter finalitza el seu contracte amb l'Andorra el 30 de juny, tot i que hi ha una clàusula de renovació en cas d'ascens.

Lizoain, amb una llarga trajectòria al futbol professional, va arribar al Principat l'estiu passat procedent del Mirandés. El porter va ser el primer fitxatge de l'estiu i durant la seva temporada a les ordres d'Eder Sarabia, el porter va disputar 16 partits de Lliga i la final de la Copa Catalunya contra el Badalona.

La de Lizoain podria no ser la darrera sortida a la plantilla ja que el mercat no es tancarà fins el proper dia 31. Hi ha algunes posicions com ara la de central que compten amb cinc jugadors. Tampoc es descarta alguna contractació més ja el cos tècnic està seguint diversos jugadors.

Comentaris

Trending