Liechtenstein, Kazakhstan o Moldàvia, i Letònia, rivals d'Andorra al grup D1 de la Nations League

La sort no ha estat l'aliada de combinat nacional en el sorteig que s'ha fet a Nyon (Suïssa)

La papereta amb el nom d'Andorra al sorteig d'aquest dijous.
La papereta amb el nom d'Andorra al sorteig d'aquest dijous. UEFA

Liechtenstein, Kazakhstan o Moldàvia, i Letònia seran els rivals d'Andorra al grup 1 de la divisió D de la Lliga de Nacions segons el sorteig que s'ha efectuat aquest dijous. El seleccionador Koldo Alvarez creu que el rival més asequible és Liechtenstein i que la favorita és la selecció que baixa de la divisió C, Kazakhstan o Moldàvia.

La sort no ha estat aliada de la selecció de futbol al sorteig de la Nations League, que ha tingut lloc a la seu de la UEFA, a Nyon (Suïssa). El combinat nacional estarà al grup D1 juntament amb Liechtenstein, Letònia i el que perdi l’eliminatòria amb Kazakhstan o Moldàvia. El seleccionador Koldo Alvarez creu que "són rivals contra els que hem jugat fa relativament poc. Letònia és segurament dels millors rivals de la Lliga D, mentre que Kazakhstan o Moldàvia arribaran des de la Lliga C. Per últim, Liechtenstein podria ser l'adversari més semblant a nosaltres i contra el que haurem de mostrar la nostra millor versió".

La celebració del Mundial de Qatar, que es disputarà a finals de 2022, farà que la Nations League pateixi canvis al calendari. Al juny es disputaran quatre jornades, mentre que les dues restants es jugaran al setembre.

Comentaris

Trending