El lideratge no torna boig l’FC Andorra

Jugadors i cos tècnics admeten que “és bonic” estar a dalt però defensen que cal “anar pas a pas” i centrar-se en “millorar el joc” en comptes de pensar en la posició que s’ocupa, almenys fins a les darreres cinc jornades

Un instant del duel entre Cornellà i Andorra.
Un instant del duel entre Cornellà i Andorra. FC Andorra

L’FC Andorra torna a ser líder. Una posició que agrada, lògicament, a cos tècnic i plantilla. Els tricolors, però, no perden el cap. Segueixen amb prudència i sense voler parlar obertament del desig d’acabar la lliga en aquesta posició. El discurs oficial segueix sent el “partit a partit”. L’objectiu, asseguren, arribar a les cinc darreres jornades amb opcions a tot.

“Això és per seguir amb il·lusió i per continuar treballant per millorar”, adverteix l’entrenador, Eder Sarabia. I les paraules les subscriu un dels capitans, Rubén Bover: “Ens dona ànims per seguir lluitant pel nostre objectiu”.

Però aquesta fita, almenys de portes enfora, no és el campionat. “No em sentireu dir això. El meu objectiu és que juguem cada cop millor, polir aquelles coses on podem avançar”, assegura Sarabia. El tècnic avisa que “si ens centrem en el que no podem controlar, ens costarà més fer-ho en el joc i que cada cop sigui millor i que això ens dugui a estar a dalt”.

I és que el tècnic basc té clar que queda encara molt camí i, sobretot, la part més dura. “Som capaços de guanyar a qualsevol camp, però també de perdre davant qualsevol rival, perquè la lliga és molt competitiva i tots ens juguem coses, sigui per dalt, sigui per baix”, recorda. Això sí, no nega que “és bonic veure la classificació i que estem allà, però queda molt”.

Per la seva banda, Bover, que va voler destacar el “partit perfecte” completat a Cornellà, assegura que “no mirem la classificació”. Defensa que “hem d’anar pas a pas i estar a les darreres cinc jornades lluitant per tot”. Admet, però, que “portem una gran ratxa els darrers deu encontres” i entén que és “perquè hem fet un pas endavant, sobretot fora de casa; i això et dona estar a dalt”.

Comentaris

Trending