Lestang, Vall i Gabriel representaran Andorra al Trial de les Nacions que es disputarà a França

La cita arriba amb les aigües calmades a la federació motociclista ja solucionats els seus problemes interns

Comentaris

Clascà, Josep Maria Cabanes i Alain Cabanes durant la roda de premsa.
Clascà, Josep Maria Cabanes i Alain Cabanes durant la roda de premsa. BRU NOYA

Jordi Lestang, Gaudi Vall i Jan Gabriel representaran la Federació Motociclista d'Andorra (FMA) en el Trial de les Nacions que es disputarà els dies 9 i 10 de setembre a Auron (França). L'ens federatiu va celebrar el mes de juny la seva assemblea general on es va aprovar el tancament del 2022, així com el calendari i el pressupost d'enguany. L'acte va servir per posar punt i final a les darreres polèmiques amb la pugna per la presidència entre Natàlia Gallego i Xavi Crespo.

El secretari d'Estat d'Esports, Alain Cabanes ha destacat el bon nivell del trial a Andorra i ha refermat el compromís del Govern amb aquest esport. "Continuarem donant el màxim suport econòmic", ha apuntat. La roda de premsa ha comptat també amb la presència de la vicepresidenta de la FMA, Laia Clascà i del director de banca institucional d'Andbank, Josep Maria Cabanes.

L'equip espanyol és el gran favorit a la categoria masculina i a la femenina. El Trial de les Nacions és una competició organitzada per la Federació Internacional de Motociclisme i se celebra anualment des del 1984. L'equip andorrà es desplaçarà a França el dia 8 de setembre per a competir a la categoria més alta.

La representació andorrana és la mateixa que a l'edició del 2022, un fet que Gabriel ha qualificat de "positiu"  Lestang ha assenyalat que "és un honor representar el país".

Comentaris

Trending