Lestang i Vall acaben el mundial del Trial amb la ment posada al de les Nacions

El diumenge 25 de setembre, els dos pilots de la FMA defensaran en colors d'Andorra en la competició internacional

Jordi Lestang en un moment de la seva participació en el TrialGP d'Itàlia.
Jordi Lestang en un moment de la seva participació en el TrialGP d'Itàlia.

Jordi Lestang i Gaudí Vall han posat punt final al Campionat del Món de Trial 2022 amb bones sensacions de tot l’aprenentatge acumulat en aquest primer any de TrialGP. En la darrera de les curses, la prova d’Itàlia, Lestang va ser 28è i 21è, mentre que Vall, en un terreny que no s’adaptava al seu estil de pilotatge, 33è. Els dos pilots ja tenen posat el seu punt de mira en el Trial de les Nacions que es disputarà el 25 de setembre també a Itàlia.

El mundial de trial a l’aire lliure ha posat punt final amb una valoració positiva per part dels pilots de la Federació Motociclista d’Andorra (FMA) per tot l’aprenentatge assolit aquest any. “La temporada ha estat molt positiva, enguany a estat d’aprenentatge i hem acumulat molta experiència de com va la categoria, els mètodes d’entrenament adequats per a aquestes carreres i com afrontar les competicions”, ha indicat Vall, mentre que Lestang ha celebrat que “el treball realitzat en els entrenaments comença a donar els seus fruits”.

De fet, en la darrera de les proves, el TrialGP d'Itàlia -en la localitat de Ponte di Legno- amb un recorregut d'uns 8 km, amb 12 zones distribuïdes a un costat i a l'altre del riu que travessa la localitat, han portat sensacions contraposades als pilots andorrans. D'una banda, Vall ha estat el que més dificultat ha tingut en tractar-se d'una cursa en “un terreny que no s'adaptava massa al meu estil de pilotatge” i que només li han permès ser 33è en les dues passades. D'altra banda, Lestang va finalitzar la prova amb millors sensacions i una 28a i 21a posició. “He tingut sensacions molt bones, a la primera volta anava 17è i al final he acabat 21è, empatat a punts amb el meu predecessor, però a pocs peus/punts de fer un top-15 i agafar punts a la classificació campionat” ha indicat el pilot.

Tots dos ara ja tenen al cap la seva participació en el Trial de les Nacions que se celebrarà el 25 de setembre en les instal·lacions de l'Autòdrom de Monza (Itàlia) on tindran la missió de defensar els colors del país i aconseguir el millor resultat possible.

Etiquetes

Comentaris

Trending