Leo Urban puja descalç al cim del Casamanya

El ‘parkourista’ francès resident al Principat ha invertit un parell d’hores en l’ascensió, que ha fet per preparar els seus nous reptes

https://youtu.be/8JOPBwNigg0

El ‘parkourista’ francès resident al Principat Leo Urban ha ascendit aquest matí fins al cim del Casamanya, descalç i sense cap element de seguretat. Així ho ha assegurat la seva agència de representació (Moanin Agency), des de la qual s’ha explicat que l’atleta s’està preparant per a nous reptes lligats a la tècnica pròpia que està desenvolupant dins el món del ‘parkour’, el primal, que consisteix, justament, en enfilar-se a arbres i altres elements de la naturalesa sense sabates i sense proteccions.

Com a cim simbòlic del Principat, Leo Urban, que és un habitual de les antenes d’Engolasters, zona per la qual viu, hauria triat el Casamanya. Ha invertit un parell d’hores en una ascensió amb molta neu però que no li hauria donat cap ensurt rellevant. El descens, amb menys de la meitat de temps, ja l’ha fet calçat. L’atleta s’està preparant per iniciar una ruta per diversos països i grimpar per arbres originaris de cada lloc on vagi i, també, algun monument i lloc emblemàtic de l’indret en qüestió.

 

Des de Moanin Agency han remarcat també el fet que el ‘parkourista’ acaba de superar els 150.000 seguidors a Youtube, on sol penjar gravacions de les seves aventures, com l’ascens a la torre Agbar de Barcelona, per exemple, alhora que treballa amb el ministeri d’Esports en la creació i difusió de l’associació del ‘parkour’.

reportatge videogràfic: Iker Ramírez (@ikblunt) producció: Moanin agency

Etiquetes

Comentaris (9)

Trending