Laia Taulats, podi a la Copa Catalana de Bloc de Vilanova

L’escaladora de la FAM ha quedat en tercera posició en la primera de les tres proves de la competició, mentre que el seu germà Nicolau ha estat bronze a la categoria Sub 14

El podi en categoria absoluta, amb Taulats al tercer lloc.
El podi en categoria absoluta, amb Taulats al tercer lloc. FAM

Una nodrida representació andorrana ha participat aquest cap de setmana a la primera de les tres proves de la Copa Catalana de Bloc. La prova d’escalada s’ha disputat a Vilanova i la Geltrú. Entre els  participants del Principat, cal destacar l’actuació de Laia Taulats, que va pujar al tercer graó del podi en la categoria absoluta.

L’escaladora de la FAM ha superat sense problemes les classificatòries. I, ja a les finals, ha sumat un total de 690 punts. Només l’han superat Miranda Cid (805) i Rut Monsech (1.000). Per tant, ha quedat tercera.

De la resta de proves, cal destacar el tercer lloc aconseguit per Nicolau Taulats en categoria sub’14. Noam Goldin, tècnic esportiu de la FAM, ha valorat positivament els resultats assolits. L’objectiu, ha recordat, és poder accedir a la Copa d’Espanya.

Les pròximes cites de la Copa Catalana estan previstes per l’11 i 12 de març a la Sharma Climbing Gavà, on a part del campionat de Catalunya d’Escalada en Bloc també se celebrarà el Campionat de Catalunya d’Escalada de Velocitat. La competició es tancarà el mes de setembre a Girona.

Etiquetes

Comentaris

Trending