Laia Taulats s’endú la segona prova de la Copa d’Espanya

L’escaladora de la FAM ha guanyat en categoria sub18 la prova que s’ha disputat a Cuenca, mentre que el seu germà ha finalitzat en cinquena posició en U14

Comentaris

Laia Taulats al podi de Cuenca
Laia Taulats al podi de Cuenca FAM

L’escaladora de la Federació Andorrana de Muntanyisme ha triomfat en la segona prova de la Copa d’Espanya de Bloc i Velocitat que s’ha celebrat en el Bosque de Acero (Cuenca). Taulats s’ha endut la victòria en categoria sub18, mentre que el seu germà, Nicolau ha quedat cinquè en U14.

Laia Taulats ha brillat amb llum pròpia des de les classificatòries aconseguint passar com a primera de 26 contrincants que participaven en la prova sub18. A la final tornava a demostrar el seu bon moment de forma per coronar-se com a campiona de la segona prova de la Copa d’Espanya.

En categoria, sub14, Nicolau Taulats accedia a la final amb un cinquè lloc en la prova classificatòria amb un total de 32 participants. Taulats, finalment, ha acabat empatant amb una cinquena posició molt renyida amb l’escalador Daniel Mendaña de la Federació Balear d’Escalada.

La tercera i darrera cita de la Copa d’Espanya serà el 3-4 de juny a Madrid en el parque Juan Carlos I.

Etiquetes

Comentaris

Trending