Jordi Lestang confirma a Naturland la victòria en el campionat d’Andorra de trial

En la ‘segona divisió’ el triomf tant en la prova d’aquest diumenge com en el global ha estat de Jan Gabriel

Comentaris

Jordi Lestang ha acabat primer en la màxima categoria.
Jordi Lestang ha acabat primer en la màxima categoria. FMA

Com era de preveure, i sense rivals, literalment, Jordi Lestang ha confirmat el campionat d’Andorra de trial amb els 20 punts extra que ha aconseguit en la prova disputada aquest diumenge a Naturland, on Jan Gabriel ha tancat també el campionat de la ‘segona divisió’, que ja feia dies que tenia a la butxaca.

El podi de la que tècnicament la federació anomena categoria vermella ha estat configurat per Lestang, Pere Borrellas i Gaudi Vall. Excepte el campió, cap dels altres participants de la categoria han comparegut al circuit de Naturland, estant com estaven les coses decidides en el primer lloc. No així en la segona i tercera plaça, que haurien pogut canviar d’amo.

Pel que fa a la categoria blava, Jan Gabriel encara s’ha imposat amb més claredat que Lestang. En aquest cas, Gabriel ha quedat per davant de Jordi Nicolau i Quim Arimany. La segona i tercera plaça també han quedat molt igualades, entre altres coses perquè a la Rabassa Arimany ha quedat per davant de Nicolau. Davant dels dos s’hi ha situat Valentí Cristina.

Etiquetes

Comentaris

Trending