Joaquim Tomàs substitueix l’històric Manuel Fernández al capdavant de la Federació de Bàsquet

L’assemblea de l’entitat ha escollit per unanimitat el fins ara vicepresident, que prendrà el relleu de qui ha estat durant tres dècades el seu màxim dirigent

Fernández, a la dreta del tot, i Tomàs, a l'esquerra, durant la presentació del torneig 3x3 l'any a Escaldes l'any passat.
Fernández, a la dreta del tot, i Tomàs, a l'esquerra, durant la presentació del torneig 3x3 l'any a Escaldes l'any passat. FAB

Després de 30 anys al capdavant, Manuel Fernández ha deixat de ser el president de la Federació Andorrana de Bàsquet (FAB). L’entitat ha formalitzat el relleu de l’històric dirigent en l’assemblea celebrada aquest dijous. Joaquim Tomàs, fins ara vicepresident, serà el seu substitut.

Dia històric per a la FAB. Després de tres dècades, Fernández deixa el càrrec. L’ocupava des del 1990, quan es va convertir en el segon mandatari de la federació en substitució de Teodor Armengol. Han estat, doncs 30 anys, centrat a la promoció del bàsquet a nivell escolar i la representació a l’exterior amb les seleccions nacionals de les diferents categories.

Tot i això, la nova junta serà de continuïtat. De  fet, el nou president, que ha estat escollit per unanimitat en l’assemblea, és Joaquim Tomàs. Fins ara, era el segon de Fernández al capdavant de la FAB.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending