Joan Vinyes, a quinze segons del podi a Sierra Morena

El pilot andorrà va quedar quart en la prova, que va guanyar ‘Cohete’ Suárez però fa un balanç positiu del resultat assolit

Un instant de la participació de Vinyes al ral·li Sierra Morena.
Un instant de la participació de Vinyes al ral·li Sierra Morena. Fotoesport

Joan Vinyes i el seu company d’equip Jordi Mercader van acabar en quarta posició del ral·li Sierra Morena, que aquest cap de setmana ha celebrat la seva 38a edició. Al volant del seu Suzuku Swift R4ally S van quedar a tot just quinze segons del podi. Malgrat el regust amarg de restar a les portes de la tercera plaça, el pilot andorrà va fer un bon balanç de la seva participació en la competició.

La prova servia per iniciar els dos certàmens espanyols de l’especialitat, el Super Campionat (S-CER) i la Copa d’Espanya d’asfalt (CERA). El podi el va encapçalar el tàndem ‘Cohete’ Suárez-Alberto Iglesias, seguit de Jan Solans i Rodrigo Sanjuan. En tercera posició van arribar Javier Pardo i Adián Pérez, companys d’equip de Vinyes i Mercader. L’andorrà va quedar en quarta posició, a 3’12’’ dels vencedors i a quinze segons del podi.

Vinyes ha fet un bon balanç de la seva participació al ral·li de Sierra Morena. “Estem contents del desenllaç. Vam començar amb dubtes, però el treball de tot l’equip ha estat decisiu perquè poguéssim completar la segona etapa amb un setup excel·lent que ens va permetre aguantar entre els millors, malgrat la pressió que vam tenir dels R5 que teníem per darrere”, ha comentat.

La pròxima cita del calendari de l’equip Suzuki Ibèrica Motorsport es disputarà entre els dies 6 i 8 de Maig a l’illa de San Miguel d’Açores. Serà el 55è Ral·li Açores, prova que es disputarà en pistes de terra i que serà la inicial de la present edició del Campionat d’Europa de Ral·lis