Joan Vinyes i Jaume Font conduiran el Porsche GT3 a l’emblemàtic Circuit de Jerez

La cursa s’emmarca en la tercera prova el Campionat d’Espanya de Resistència, la qual se celebrarà el pròxim cap de setmana

Joan Vinyes al Porsche GT3
Joan Vinyes al Porsche GT3 Equip Vinyes

El Campionat d’Espanya de Resistència (CER) arriba al seu equador en el Circuit de Jerez-Angel Nieto. Per a l’ocasió, Joan Vinyes i Jaume Font comptaran amb el Porsche GT3 (105) -preparat pels tècnics de Baporo Motorsport- durant aquest cap de setmana. La pista, inaugurada el 1985, consta de 4,5 quilòmetres i tretze revolts i va ser l’escenari de competicions de primer nivell, tant de cotxes com motos. De fet, el primer vencedor al traçat va ser Ayrton Senna.

La pista andalusa, una de les més antigues del territori espanyol, està entre les preferides del tàndem esmentat. En aquest sentit, Vinyes ha declarat que “em fa molta il·lusió tornar a competir en el traçat de Jerez després de tants anys sense fer-ho. He competit en diverses ocasions aquí, però no ho he fet mai pilotant un Porsche. És a dir, a més de refrescar la memòria, haurem d’adaptar-nos a les peculiaritats del nou vehicle”.

L’event s’iniciarà el dissabte a les 9:50 hores amb les mànegues d’entrenament lliures de 50 minuts cadascuna.

Els impulsors del CER 2020, V-line Organització, conscients de la dificultat de la pista de Jerez i dels sis anys que fa que el seu certamen no ha visitat les instal·lacions andaluses, ha previst un test lliure el divendres, entre les 14:00 hores i les 18:00 de la tarda.

L’event s’iniciarà el dissabte a les 9:50 hores amb les mànegues d’entrenament lliures de 50 minuts cadascuna. El mateix dia, a partir de les 15:05 hores es disputaran les sèries, de 20 minuts per a cada pilot, d’entrenaments oficials. La primera jornada de la cursa andalusa s’acabarà amb la disputa de la primera carrera de 48 minuts més una volta.

A les 10:35 del matí de diumenge es formarà la graella de sortida de la segona carrera, també de 48 minuts més 1 volta. Amb aquesta última participació, els equips de les categories GT-TCR donaran per acabada la seva participació en les instal·lacions. La competició es durà a terme sense públic per tal d’evitar la propagació de la Covid-19.

Etiquetes

Comentaris

Trending