Joan Vinyes defensarà el títol al Circuit de Navarra

El pilot repetirà experiència al costat de Jaume Font, al volant del Porsche GT3 en el Campionat d’Espanya de Resistència

Vinyes defensarà el títol de campió al CER.
Vinyes defensarà el títol de campió al CER.

El pròxim cap de setmana, 29 i 30 de maig, donarà inici el Campionat d’Espanya de Resistència (CER) en el Circuit de Navarra. Joan Vinyes i Jaume Font compartiran el volant del Porsche GT3 preparat per Baporo Motorsport. Així, el pilot andorrà, actual campió del CER, iniciarà la seva defensa del títol en un escenari en el qual l’any passat va aconseguir el primer podi del certamen.

Després de gairebé mig any sense situar-se en el backet del Porsche, tant Font com Vinyes van tenir l’oportunitat de recordar sensacions, fa aproximadament quinze dies, en el mateix escenari en el qual es disputarà el primer meeting del CER. El test previ es va celebrar sense contratemps i, una vegada completada la jornada, Vinyes es va mostrat optimista de cara a l’inici de temporada.

El programa previst per als GT, a Los Arcos, tindrà dues parts ben diferenciades. Durant el dissabte, els equips se centraran en les mànigues d’entrenaments. En primer lloc el lliures, i a continuació els oficials. D’aquesta manera, els pilots finalitzaran la primera jornada sabent la seva posició en la graella de sortida. Diumenge se celebraran les carreres. Les dues competicions previstes estan programades a 48’ + una volta. Els vencedors de cadascuna d’elles conformaran els primers podis de la temporada.

Després de molt de temps sense competir amb el Porsche, Vinyes es mostra amb ganes de comprovar en quina situació estarà si es confirma l’assistència de nous equips, alguns més enllà de la frontera espanyola. En la graella de sortida, Vinyes assegurava que aquesta és una situació habitual cada inici de temporada, tot i que enguany sembla que alguns equips que tenen una certa dificultat a seguir un calendari al seu país acudiran a competir al CER.

 

 

Comentaris

Trending