Joan Verdú trasllada la seva experiència a la base del Soldeu Esquí Club

Ha encoratjat els joves esquiadors a continuar apostant per aquest esport en una xerrada

Joan Verdú signa un autògraf a un esquiador del Soldeu Esquí Club.
Joan Verdú signa un autògraf a un esquiador del Soldeu Esquí Club. FAE

Joan Verdú ha visitat els joves esquiadors del Soldeu Esquí Club de les categories U10 i U12. Una quarantena de futurs esquiadors han assistit a la xerrada, i després han resolt alguns dels seus dubtes preguntant a l’esportista de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE).

Verdú ha traslladat el seu missatge cap als nens i nenes que estan en el punt idoni per decidir de fer el pas cap a la Tecnificació. L’esquiador ha explicat la seva experiència en aquesta situació, quan era petit, i la seva evolució com a esportista fins arribar on ha arribat.  Ha encoratjat als més menuts a continuar apostant per l’esquí, i també ha respost preguntes, i fins i tot qüestions tècniques, d’índole físic també i de diferents vessants.

“Els petits veuen molt lluny arribar a l’elit. Jo també ho veia així quan era com ells, però mica en mica, treballant, van sortint les coses. Han de creure-hi perquè tot és possible", ha manifestat, el qual ha viscut una experiència molt enriquidora amb la base del Soldeu Esquí Club.

Etiquetes

Comentaris

Trending