Joan Verdú torna al supergegant amb un nou podi

És tercer a l'estació italiana de Tarvisio, a només 0,32 segons del guanyador, que ha estat el suec Johan Hagberg

Comentaris

Verdú al podi de Tarvisio.
Verdú al podi de Tarvisio. FAE

Joan Verdú ha tornat de la millor manera al supergegant. Ha finalitzat en tercera posició en la prova que s'ha disputat a l'estació italiana de Tarvisio, a només 0,32 segons del guanyador, que ha estat el suec Johan Hagberg, amb un cronòmetre d'1.07.53. En segon lloc ha quedat l'italià Marco Abruzzesse.

Després de la prova, Verdú ha comentat que "feia un any que no em ficava els esquís de velocitat, des de l’última caiguda important que vaig tenir en descens el febrer passat". A més a més, ha recordat que "no he pogut entrenar el supergegant, perquè m’he centrat molt en el gegant" però que malgrat això "m’he trobat bé, cada dia anirem agafant millors sensacions i seguim endavant".

Per altra banda, aquest dimecres s’ha disputat la primera jornada de la Copa d’Europa d’eslàlom a l’estació suïssa de Meiringen-Hasliberg, amb Carla Mijares. L’andorrana no ha pogut completar la segona mànega. A la primera ha marcat un crono de 51.01, a 2.98 del millor temps i situant-se en la 43ena posició. A la segona, ha quedat fora. També s'han disputat els primers gegants programats de Pozza di Fassa, a Itàlia, amb Bartumeu Gabriel i Xavi Cornella. Gabriel ha estat 37è amb un crono de 1.36.87, a 4.11 del guanyador, l’italià Simon Talacci, que s’ha imposat amb 1.32.76. Per la seva part, Cornella ha estat 51è amb 1.38.22, a 5.46 del vencedor.

ROGER PUIG, VINTÈ ALS GEGANTS DELS MUNDIALS 

Roger Puig ha tornat a competir després d’una jornada de descans que marcava el final de les disciplines de velocitat i l’inici de les tècniques. Aquest dimecres era el torn del gegant, on l’andorrà ha finalitzat 20è. Ha comès una errada a l’entrada del mur a la primera mànega, la qual cosa l’ha fet perdre molt de temps i, a mes, a punt ha estat de costar-li quedar-se fora del traçat. Amb tot, s’ha recuperat i ha lluitat la resta de la baixada per fer el 18è temps en aquesta primera mànega. A la segona, un error en un canvi també l’ha penalitzat molt, i ha acabat amb el 22è temps de mànega i finalment en la 20ena posició.


 

Etiquetes

Comentaris

Trending