Joan Verdú queda fora de la segona mànega al gegant de Soelden

Ha marcat el 60è crono en la prova que ha obert la temporada de la Copa del Món d'esquí alpí

Comentaris

Verdú abans de prendre la sortida al gegant de Soelden.
Verdú abans de prendre la sortida al gegant de Soelden. FAE

Joan Verdú ha obert la temporada amb un 60è lloc en la primera mànega a la Copa del Món de gegant, a Soelden (Àustria). La tradicional prova austríaca que obre el calendari ha servit a l’andorrà per començar a agafar ritme, tornar a la competició després de molts mesos.

Verdú ha completat la baixada de gegant amb un crono de 1.08.03, a 4.10 del millor registre de la mànega (l’austríac Roland Leitinger, 1:03.93), i a 2.08 de l’italià Riccardo Tonetti (1.05.95) que ha tancat els 30 primers que donaven el bitllet per a la segona mànega. La cursa l’ha guanyada el suís Marco Odermatt, amb 2.05.94.

Fred Beauviel, entrenador de Verdú ha comentat que ·ha estat un dia complicat. Joan no ha trobat la solució amb una neu agressiva, dura. El terreny estava perfecte, però li ha costat adaptar-se a la neu, el que ha fet que no trobés el ritme. L’esquí que està fent aquests mesos no és el que ha fet aquí, té un nivell molt més alt, el que vol dir que hem de continuar amb més esdeveniments d’aquesta qualitat, i agafar aquest costum i sobretot saber com utilitzar aquesta neu”.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending