Joan Verdú, al graó més alt del podi en el supergegant de Zinal

L’esquiador andorrà suma el segon triomf consecutiu en una prova on Matías Vargas queda en catorzena posició

Verdú ha pujat al graó més alt del podi.
Verdú ha pujat al graó més alt del podi. FAE

Bona setmana de competició per a Joan Verdú. Després d’imposar-se dimecres a Veysonnaz, aquest dijous ha tornat a pujar al graó més alt del podi. En aquest cas, el del supergegant FIS de Zinal. El seu company d’equip Matías Bargas ha finalitzat catorzè en una prova amb més de 120 esquiadors.

Verdú ha realitzat la baixada en un temps d’1’00’’46. En segona posició ha entrat el francès Adrien Fresquet, a tretze centèsimes. El suís Lukas Zippert ha acabat en tercera posició.

Per la seva banda, Vargas ha completat el descens en 1’01’’81. Això li ha permès acabar en catorzena posició.

Després del supergegant s’ha disputat una mànega d’eslàlom per completar la supercombinada dels Nacionals de Suïssa. Verdú s’ha quedat fora a una porta del final, mentre que Vargas ha finalitzat amb un parcial de 50’’29. Amb aquesta marca, ha sumat un total d’1’52’’10, a sis segons i mig del vencedor, el suís Reto Maechler.

Roger Puig inicia amb una novena posició la Copa d’Europa

Per la seva banda, també s’està disputant la Copa d’Europa a Saint Moritz d’esquí para alpí, amb la presència de Roger Puig. En el gegant celebrat entre dimecres i dijous, ha acabat en novena posició.

En la primera mànega, va finalitzar setè, amb un temps de 51’’41, En canvi, pitjor rendiment ha tingut en la segona, on un parell d’errades l’han penalitzat. En el global, ha tancat la cursa en novena plaça, fet que li permet sumar 29 punts en aquesta primera prova de la Copa d’Europa.

Després de completar aquesta primera cita que quedava pendent del dia anterior, s’ha disputat el segon gegant previst. En aquest, Puig ha quedat fora en la primera mànega en saltar-se un esquí. La competició continuarà aquest divendres i dissabte, amb la Copa d’Europa d’eslàlom.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending