Joan Saludes, nou president de la Federació de Triatló

La junta que agafa les regnes de l’entitat es marca com a reptes aprofitar l’arribada d’Ironman per potenciar aquesta pràctica esportiva i fer créixer el nombre d’aficionats

Joan Saludes, nou president de la Federació de Triatló.
Joan Saludes, nou president de la Federació de Triatló. FATRI

Joan Saludes s’ha convertit en el nou president de la Federació Andorrana de Triatló. L’entitat va celebrar dimarts passat, de forma telemàtica, la seva assemblea general. Entre els punts de l’ordre del dia hi havia la renovació de la junta directiva, que bàsicament ha consistit a confirmar l’única candidatura que s’hi havia presentat.

Saludes liderarà una nova direcció en la qual també hi figuren Jacint Dinarès com a vicepresident, Jan Missé com a secretari i Rosa Macia com a tresorera. Completen l’òrgan les vocals Xènia Mourelo i Laura Camps.

La nova junta té la intenció de potenciar i donar visibilitat al triatló a Andorra, en un moment on l’entrada d’Ironman al Principat, pot facilitar la incorporació de nous adeptes a aquesta disciplina. De la mateixa manera, es marquen com a objectius principals “fomentar la base, l’esport femení i l’esport inclusiu”, segons ha indicat Saludes. A banda, ja es treballa en la creació d’un circuit de competicions al país.

Etiquetes

Comentaris

Trending