Jiménez cau al torneig W15 de Manacor tant en el quadre individual com en dobles

La tennista andorrana ha perdut en dos sets (6-1 i 6-3) contra la japonesa Shiho Akita i fent tàndem amb l’espanyola Lucía Cortez tampoc ha pogut superar la parella Rosatello-Yashina

Vicky Jiménez en acció.
Vicky Jiménez en acció. ARXIU

Vicky Jiménez ha caigut derrotada en la segona ronda del Torneig W15 de Manacor. La seva botxí ha estat la cap de sèrie número 2 de la competició, la japonesa Shiho Akita, que l’ha superat en dos sets (6-1 i 6-3). La tennista andorrana tampoc podrà continuar en el quadre de dobles, ja que ha perdut juntament amb l’espanyola Lucía Cortez contra el duet format per la italiana Camilla Rosatello i la russa Ekaterina Yashina.

En el quadre individual, Jiménez no ha tingut opcions contra la segona gran favorita del torneig, que es disputa a l’acadèmia de tennis de Rafa Nadal. Així, ha perdut el duel en tot just una hora i dos minuts per 6-1 i 6.3.

No ha estat un bon dia per l’andorrana. Al migdia, també ha vist com se li escapava el passi a la final en el torneig de dobles, on competia amb Lucía Cortez. Totes dues han estat superada per la parella formada per Rosatello i Yashina, en dos sets. Han cedit el primer set per 6-4 i el segon també l’han perdut, en aquest al ‘tie break’ (7-6).

Etiquetes

Comentaris

Trending