Jan Frodeno i Ashleigh Gentle s’imposen a l’Ironman 70.3

El triatleta resident ha superat Schomburg i Montraveta mentre que l'australiana ha repetit el triomf del 2022

Comentaris

El podi de la categoria masculina.
El podi de la categoria masculina.

Jan Frodeno i Ashleigh Gentle s’han imposat a l’Ironman 70.3 Andorra que s'ha disputat aquest diumenge amb mig miler de participants que han competit en natació, ciclisme i cursa a peu.

La natació ha tingut lloc al Llac d'Engolasters i després els triatletes han disputat la prova de ciclisme amb un desnivell acumulat de més de 1.900m. L'Ironman ha acabat amb la cursa a peu en un circuit molt pla i final a la plaça del Poble d'Andorra la Vella.

A la categoria masculina, la victòria ha estat per al resident de nacionalitat alemanya, Jan Frodeno amb un temps de 04:25:47, seguit per Jonas Schomburg (04:28:39) i per Jordi Montraveta (04:32:50) ocupant la tercera posició. A la prova femenina, l'australiana Ashleigh Gentle ha repetit la victòria de l'edició 2022.  Gentle ha cobert el recorregut en 04.59.32).

L'australiana ha marcat el millor temps en tots els segments, excepte en la mitja marató final, on tan sols l'alemanya Daniela Kleiser ha rebaixat la seva marca. La britànica, Emma Pallant-Browne, (guanyadora de l'Ironman 70.3 Mallorca l'any 2022) i Kleiser (tercera a l'Ironman 70.3 Marbella 2023), han estat la segona i la tercera classificada, respectivament. També cal destacar la quarta posició de la triatleta espanyola,  Anna Noguera, seguida a menys de dos minuts per la francesa Nikita Paskiewiez.

Etiquetes

Comentaris (16)

Trending