Jacobo, nova baixa a l’FC Andorra

Les xifres de l’extrem no complien les condicions per a la renovació automàtica que es preveia al contracte, però el club tampoc considera convenient la seva continuïtat

Jacobo, en una acció per banda.
Jacobo, en una acció per banda. FC Andorra

Nova baixa confirmada a l’FC Andorra. El club tricolor ha optat per no fer ús de l’opció que tenia per ampliar una temporada més el contracte de Jacobo González. D’aquesta forma, es tanca una nova sortida, especialment a la part ofensiva, fet que obligarà la direcció esportiva a buscar alternatives al mercat.

El futbolista va arribar al Principat l’estiu passat. Tot i que provenia del Sabadell, de Primera RFEF, l’avalava també la seva experiència al Tenerife a Segona. Amb el conjunt arlequinat havia tancat la campanya 2021-22 amb fins a tretze gols.

Aquest rendiment, però, no ha continuat a l’Andorra. Ha disputat 30 partits en lliga (1.202 minuts), amb dos gols anotats. A aquests cal sumar el jugat en Copa del Rei (90 minuts i un gol) i el de Copa Catalunya. Per tant, en total, 32 encontres i 3 dianes.

Les xifres no són suficients per fer efectiva la clàusula d’ampliació de contracte que hi havia al contracte. I el club tampoc ha considerat necessari proposar la seva continuïtat, ja que no ha complert del tot les expectatives que s’havien generat quan va ser incorporat.

Per tant, es tracta d’una nova sortida en la línia ofensiva de l’equip, després de les de Germán Valera i Bundu -retornen als seus equips després de la cessió- i les de Carlos Martínez i, tot fa pensar, Bakis. Per tant, a la direcció esportiva se li gira feina per trobar substituts en aquestes posicions tan importants.

Comentaris

Trending