L'italià Francesco Cucco s'imposa a la cursa de 125 kms del Trail 100

Tot i dues caigudes ha dominat la prova, que forma part de l'Andorra Multisport Festival, des del principi mentre que Òscar Casal s'ha imposat en els 55 kms

Comentaris

Cucco entra vencedor a la meta d'Ordino.
Cucco entra vencedor a la meta d'Ordino. Altaveu

L'italià Francesco Cucco s'ha imposat a la prova dels 125 kms del Trail 100, prova corresponent a l'Andorra Multisport Festival. Cucco, resident a França, ha dominat la prova des de l'inici tot i dues caigudes. Pau Capell ha abandonat quan anava quart, A la cursa de 55 kms el primer ha estat l'andorrà Òscar Casal que ha estat acompanyant en el podi per Valenti Bernard i Julien Chorier.

Cucco ha fet un temps de 20:32:15 amb 8810 metres de desnivell i uns canvis molt sobtats de temperatura en una cursa que ha fet la volta a Andorra. La principal dificultat del recorregut era la pujada a Carroi que han hagut d'afrontar de nit. El segon classificat ha estat  Cristofer Clemente (22:25:07) i el tercer Clement Guibert (23:23:46. )

Christelle Lazard ha estat la més ràpida a la prova femenina dels 55 kms seguida de les andorranes Sabrina Solana i Anna Feliubadaló. La cursa ha estat molt dura per lrs condicions climatològiques ja que la pluja ha fet acte de presència a primera hora del matí d'aquest dissabte.

Etiquetes

Comentaris

Trending