Irineu Esteve, quinzè als 10 quilòmetres de Les Rousses

Carola Vila, amb una 36à plaça en la mateixa prova, aconsegueix el tercer millor resultat del seu historial en una prova de la Copa del Món

Irineu Esteve, durant la cursa.
Irineu Esteve, durant la cursa. NORDIC FOCUS

Irineu Esteve ha participat aquest divendres en la prova de la Copa del Món celebrada a Les Rousses. L’esquiador andorrà ha estat quinzè en la cursa dels 10 quilòmetres. Per la seva banda, Carola Vila ha acabat en 36a posició. Es tracta del tercer millor resultat de la representant de la FAE en una prova d’aquest nivell.

Esteve s’ha pogut treure d’aquesta forma l’espina d’un Tour de Ski on el paper no va ser l’esperat. La prova a Les Rousses ha servit per demostrar que pot estar entre els millors del circuit mundial. El fondista ha marcat un temps de 22’07’3, a 40’’8 del guanyador, que ha estat el noruec Harald Oestberg Amundsen.

Segons s’indica des de la FAE, el resultat dexa un bon sabor de boca a l’esquiador andorrà. D’aquesta forma, agafa moral de cara a la pròxima cita, diumenge amb els 20 quilòmetres en mass start. “Podem estar contents. Des del principi ens hem posicionat bastant bé, hem sortit bastant fort, que això normalment és el que ens costa una mica. Després, als parcials, estàvem amb temps bastants bons, i al final una quinzena posició que ens fa seguir amb ganes”, ha indicat.

Per la seva banda, Carola Vila ha tornat a competir en una prova de la Copa del Món després de més d’un any. Als 10 quilòmetres individuals ha entrat en 36a posició, amb un temps de 26’42’’7, a 2’33’’9 de la guanyadora, la sueca Ebba Andersson. Per tant, la tercera millor actuació en el seu historial a la competició.

ESQUÍ ALPÍ

Per la seva banda, Carla Mijares ha viscut una decepció a la Copa d’Europa d’eslàlom disputada a Vaujany. L’andorrana ha quedat fora en la primera màniga, en la qual mai ha pogut agafar un bon ritme.

Etiquetes

Comentaris

Trending