Irineu Esteve fa el seu millor resultat a uns Mundials amb un quinzè lloc

La cursa de 15 kms estil patinador ha estat dominada pels noruecs que han ocupat les tres primeres places

Irineu Esteve.
Irineu Esteve. FAE

Irineu Esteve ha fet el seu millor resultat en uns Mundials d'esquí de fons amb una 15a posició en la prova de 15 quilòmetres estil patinador, que s'ha celebrat aquest dimecres  a l'estació alemanya d'Oberstdorf. L’andorrà, amb 35.07,7, ha acabat a 1.19,0 del guanyador, que ha estat el noruec Hans Christer Holund amb 33.48,7. La cursa ha estat noruega, amb podi d’aquest país completat per Simen Hegstad Krueger i Harald Oestberg Amundsen.

Darrera s'han classificat dos russos, el totpoderós i dominador de la Copa del Món, Alexander Bolshunov, i Artem Maltsev, i els noms habituals de l’elit mundial, amb representació sueca, noruega, russa, francesa, suïssa i andorrana, amb Irineu Esteve. El fondista andorrà ha superat corredors amb millor rànquing mundial que ell, com el francès Maurice Manificat, els finlandesos Perttu Hyvarinen o Iivo Niskanen, que és el 8è del món en distància.

Aquesta ha estat la millor cursa d’Esteve a uns Campionats del Món. Fins ara, el seu millor resultat havia estat la 20a posició als Mundials de Seefeld del 2019 a la cursa d’skiathlon. Esteve havia estat 21è aquest 2021 a Oberstdorf, a l’skiathlon. Ara, la pròxima cursa per a l’andorrà serà el dia 7, els 50km.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending