Irineu Esteve avança a bon ritme en la recuperació de la luxació de clavícula

L’esquiador preveu poder entrenar ja la setmana vinent amb els dos braços, tot i que des de la FAE s’aposta per fer-ho “sense presses”

Irineu, durant uentrenament.
Irineu, durant uentrenament. FAE

Irineu Esteve es recupera a poc a poc de la lesió que va patir a l’agost. L’esquiador es va luxar la clavícula en una caiguda de bicicleta. Ara el procés per tornar a l’activitat va bé i, de fet, ja va entrant en la dinàmica de la resta de l’equip.

Fa dues setmanes que Esteve va tornar a entrenar amb els esquís sobre rodes, tot i que només amb un braç i un bastó. Des del cos tècnic i els serveis mèdics preveuen que la pròxima setmana ja podrà utilitzar els dos, tot i que sempre amb cautela per tal de no saltar-se termini.

“Estem anant a un bon ritme, però sense presses. Estem en un moment en què hem de fer les coses bé perquè tenim temps de recuperació abans de les curses. No estem intentant anticipar coses que després ens puguin perjudicar”, ha manifestat Joan Erola, entrenador i director de la secció de fons de la FAE.

Així les coses, el divendres l’esquiador viatjarà a Itàlia per realitzar una estada en sec a Passo-Lavatze. Ho farà amb Carola Vila, tot i que amb un programa diferent. També viatjarà l’espanyol Imanol Rojo, que forma part de l’estructura. Així mateix, l’equip té previst una primera cursa el 10 de setembre, amb Carola Vila i Imanol Rojo, a Sobere (Itàlia). Serà una pujada de roller de 7,5km en clàssic.

Etiquetes

Comentaris

Trending