Irineu Esteve, 66è i a 23 segons a l’sprint de Val di Fiemme

El fondista fa front a les dues últimes curses del Tour en la 42a posició de la general, a poc més de cinc minuts del líder

Irineu Esteve a Val di Fiemme
Irineu Esteve a Val di Fiemme Nordic Focus

El Tour de Ski s’ha desplaçat a Itàlia, a Val di Fiemme, on resten les últimes jornades per tancar la competició. Aquest divendres s’ha disputat la cursa sprint, i Irineu Esteve ha estat 66è, a 23,86 segons del primer. Aquesta no és precisament la seva disciplina, ja que està especialitzat en distància llarga. Així i tot, l’equip comptava amb una pèrdua al voltant dels 20 segons que, finalment, ha estat de 23.

D’aquesta manera, Esteve fa front a les dues últimes curses del Tour en la 42a posició de la general a poc més de cinc minuts (5.11) del líder, el noruec Johannes Hoesflot Klaebo, que mana amb 1.32.39,0, amb gairebé un minut de marge respecte al segon, el suec Calle Halfvarsson. La 30ª posició del Tour de Ski la marca el nord-americà Gus Schumacher, amb 53 segons de marge sobre Esteve.

El Tour segueix demà dissabte amb els 15km en sortida massiva en clàssic a les 13:30h. Es tancarà la present edició del Tour de Ski el diumenge a les 12:45h amb els 10km de sortida massiva també, en lliure, per pujar l’Alpe Cermis.

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending