Íria Medina tanca la temporada amb la quarta victòria consecutiva a Andorra

L'esquiadora s'ha endut l'eslàlom FIS i clou el curs amb molt bones sensacions i rebaixant els punts

Íria Medina
Íria Medina Origami / Òscar Rius

L’esquiadora andorrana ha tancat aquest dijous la temporada amb un nou triomf, concretament a l’eslàlom FIS, que posava punt i final a les carreres al Principat, s’ha imposat novament i, a més, ha confirmat la rebaixa de punts que ja va assolir ahir. Avui ha marcat 33.94 punts FIS.

Medina ha tancat el curs amb molt bones sensacions, que si ahir guanyava al Nacional d’eslàlom i marcava 34.18 punts FIS, avui a la cursa FIS s’ha tornat a imposar i, amb 33.94 punts confirma la rebaixa de punts que es farà efectiva a la pròxima llista oficial i que deixarà enrere els actuals 36.56 que en té.

L’andorrana ha vençut avui amb 1.43.38, amb un marge de 0.28 respecte a la segona, l’espanyola Arrieta Rodríguez. Així mateix, Clàudia Mijares ha estat 8ª i també ha confirmat avui una substancial millora de punts FIS. Qui no ha pogut acabar la cursa ha estat Carla Mijares.

La victòria d’avui d’Íria Medina suposa la quarta consecutiva d’aquesta setmana que s’han disputat al principat. L’esquiadora manifesta que “aquests quatre dies penso que han sigut molt bons. He aconseguit fer mànegues sòlides fins a baix, que és una cosa que m’ha costat una mica al llarg de la temporada. A més he aconseguit una rebaixa de punts FIS, amb la qual cosa estic molt contenta d’haver acabat d’aquesta manera”.

D’altra banda, Àlex Rius ha acabat quart a l’eslàlom FIS que s’ha disputat a la pista Àliga del Tarter. Ha finalitzat amb un temps de 1.35.49, a 1.29 del guanyador, que ha estat l’espanyol Aleix Aubert (1.34.20), i a 0.13 de la tercera plaça del podi.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending