Íria Medina repeteix plata a l’eslàlom dels nacionals de Baqueira

L’esquiadora ha finalitzat quarta la primera màniga i s’ha emportat la segona, on Carla Mijares s’ha sortit i no ha pogut completar el bon nivell que havia mostrat fins llavors

ïria Medina, al podi.
ïria Medina, al podi. FAE

Íria Medina ha confirmat el seu bon estat de forma amb una segona posició a l’eslàlom dels Nacionals espanyols, que s’ha disputat a Baqueira. Es tracta del segon podi consecutiu, ja que repeteix la mateixa posició assolida dilluns. D’aquesta forma, el resultat també li permet millorar els seus punts FIS.

Així, l’esquiadora andorrana ha completat la prova amb un temps de 1’48’’46. Ha quedat només a nou centèsimes de la guanyadora, que ha estat la francesa Zoe Douat (1’48’’37). A la primera màniga, ha estat quarta i, en la segona, ha acabat marcant el millor cronòmetre.

D’aquesta forma, Medina ha fet 37.00 punts FIS. Fent mitjana amb el 36.11 de dilluns, millorarà de forma substancial els actuals 46.48.

Pitjor sort ha tingut Carla Mijares. Després d’una primera màniga positiva, amb el millor temps, s’ha sortit a la segona i, per tant, no ha pogut acabar la prova.

Per a l’entrenador Josh Alayrach, malgrat aquesta darrera decepció s’ha de parlar d’un “dia positiu”, ja que totes dues “continuen demostrant un gran nivell”.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending