Íria Medina es classifica per a les finals del paral·lel del Festival Olímpic de la Joventut

Ha aconseguit el desè millor temps a les eliminatòries mentre que Lluís Torres ha quedat fora

Íria Medina aquest dimecres a Vuokatti.
Íria Medina aquest dimecres a Vuokatti. FAE

Íria Medina ha aconseguit el 10è temps a les finals del paral·lel del Festival Olímpic d’Hivern de la Joventut Europea (FOJE) de Vuokatti, durant la tercera jornada de competició per als representants andorrans de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE).

Aquest dimecres,l’esquí alpí ha celebrat una nova cursa, en aquest cas l’eslàlom paral·lel amb la presència d’Íria Medina i Lluís Torres. Dels dos, Medina ha estat la que ha assolit la classificació per a les finals d’aquesta especialitat, que es disputaran el divendres. Medina ha estat 10ª en una molt bona cursa. El seu temps ha estat amb +1.00 segon respecte a la millor classificada, la italiana Beatrice Sola (35.62). De fet, Medina ha fet especialment bona la segona baixada: si a la primera marcava el 20è temps, a la segona materialitzava el 5è i assolia un gran resultat que li feia sumar un crono de 36.62 per entrar al top10. Classificaven les 32 millors.

En homes, Torres no ha pogut entrar en les finals en classificar-se amb el 45è temps, amb 38.27, a 2.77 del millor i després de ser 54è a la primera baixada i 29è a la segona. L’andorrà ha acabat a 0.42 d’entrar en la final.

Aquest dijous, és el torn de l’esquí de fons, que torna a la competició amb l’última jornada per a l’equip format per Quim Grioche i Gina del Rio. Els dos disputaran la cursa de l’sprint, d’1,5km i 1,2km, respectivament.

Etiquetes

Comentaris

Trending