Invalidada la controvertida assemblea de la Federació de Motociclisme, que es repetirà el 20 de juny

El 15 de març, sense que estigués previst, la presidenta i la vicepresidenta van forçar la destitució del segon vicepresident, que aparentment ara hauria de quedar restituït en el càrrec

La junta de la FMA.
La junta de la FMA. FMA

La controvertida assemblea general de la Federació de Motociclisme (FMA) que va comportar la destitució no prevista del vicepresident Xavier Crespo ha quedat invalidada. Així ho ha comunicat la junta directiva, en la qual aparentment hauria de quedar restituït Crespo, tot i que no ha donat detalls de res, ni tan sols de com està actualment la directiva de l’entitat. Això sí, el 20 de juny s’haurà de fer una nova assemblea i com va passar el 15 de març en cap cas està previst que s’hagi de posar a votació la sortida de cap membre de la junta.

La tensió interna sembla evident a l’FMA, malgrat que es mira de fer com si res no hagués passat. Hores d’ara ni se sap les conseqüències de l’anul·lació d’aquella assemblea ni, tampoc, menys encara, de la repercussió interna que haurà tingut tot aquell episodi i la fractura que pot haver derivat, atès que la decisió presa unilateralment, a priori, per la presidenta, Natàlia Gallego, i la vicepresidenta Laia Clascà va generar un fort rebuig una vegada votada i acordada la destitució de Crespo, que ara hauria de quedar en no-res ja que s’ha invalidat l’assemblea que en va acordar la seva sortida.

Però mai no es va informar que es posar a votació la destitució i aquest és essencialment l’error “de forma i fons” que esgrimeix la junta, que s’ha de reunir properament, per tornar a convocar una assemblea ordinària, ara datada el 20 de juny i amb la casa comuna de Sant Julià com a escenari. En principi, Crespo hauria d’estar restituït en el càrrec però això no està aclarit. O com a mínim la convocatòria no ho aclareix. Probablement s’acabi resolent en una reunió de junta que hi ha d’haver abans de l’assemblea.

I en dita assemblea no hi ha previst tractar una eventual sortida del vicepresident. Els set punts de l’ordre del dia són el passament de llista dels assistents i els precs i preguntes al final. Pel mig, s’haurien d’aprovar la memòria d’activitats, els resultats dels campionats de l’any passat, el calendari per aquest any i el balanç de gestió del 2022 i el pressupost per aquest 2023.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending