Un internacional reclama a la UE Engordany via saig 2.077 euros

El club va ser condemnat fa prop d'un any a indemnitzar Víctor Rodríguez per un acomiadament improcedent

Víctor Rodríguez Soria amb la samarreta de la UE Engordany.
Víctor Rodríguez Soria amb la samarreta de la UE Engordany.

El saig reclama a la UE Engordany el pagament de 3.906,80 euros en concepte del pagament de la darrera quota de la indemnització per acomiadament improcedent i les despeses processals. Un esportista conegut en el futbol andorrà, i és que ha militat en diferents clubs i, fins i tot, va defensar els colors de la selecció en 30 ocasions.

La sortida de Víctor Rodríguez Soria de la UE Engordany encara coeja. De fet, com publica el Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA), l’exjugador de l’entitat reclama al club poc més de 2.000 euros, en concret, 2.077,96. Segons ha pogut saber l’Altaveu, aquesta quantitat correspon a la darrera de les quotes, corresponent a la indemnització per acomiadament improcedent, i és que s'havia fraccionat en diverses parts per facilitar el pagament a l'entitat.

A banda de la quantitat a satisfer al futbolista, els 1.828, 84 restants tenen relació amb els honoraris de l'advocat i el procurador, així com les taxes judicials i els costos d'execució. L'entitat escaldenca ara té 13 dies per satisfer els 3.906,80 euros o impugnar la decisió del saig.

Víctor Rodríguez, de fet, no és un desconegut dins del futbol andorrà, i és que ha defensat diverses samarretes d'equips del Principat, com la del FC Santa Colona, la UE Santa Coloma o la de l'Engordany. També va arribar a jugar amb la selecció en 30 ocasions -12 de classificació per l'Eurocopa, 7 per classificar-se pel mundial, 6 amistosos i 5 de la UEFA Nations League-, des que el 15 d'octubre del 2008 debutés amb 21 anys.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending