L'Inter serà al 'play-off' pel títol i quatre equips lluitaran per les altres tres places

Els aspirants són l'Atlètic Escaldes, l'Engordany, l'FC Santa Coloma i el Sant Julià en una primera fase que es tancarà el pròxim cap de setmana

De Pablos (FC Santa Coloma) i Rubio (Inter) lluiten per la pilota al partit d'aquest diumenge.
De Pablos (FC Santa Coloma) i Rubio (Inter) lluiten per la pilota al partit d'aquest diumenge. FAE

L'Inter d'Escaldes, líder de la lliga, ha salvat un punt en el temps afegit contra l'FC Santa Coloma (1-1) i l'Engordany ha punxat amb el cuer (1-1) a la tretzena jornada. Això fa que la darrera de la primera fase, el pròxim cap de setmana, sigui d'infart. L'Inter manté el primer lloc amb 25 punts, seguit de l'Atlètic Escaldes (23) i al darrere hi ha un triple empat entre Engordany, FC Santa Coloma i Sant Julià, tots amb 21 punts.

L'Atlètic Escaldes no ha tingut cap problema per a golejar la Penya Encarnada (0-8) mentre que el Sant Julià ha superat la Unió Esportiva Santa Coloma (3-1). Amb aquests resultats, tot queda per decidir a la darrera jornada. Hi ha en joc tres places del play-off al títol amb quatre candidats: Atlètic Escaldes, Engordany, FC Santa Coloma i Sant Julià. 

Aquest darrer equip s'enfronta amb el Carroi que pot i estar a la cua de la classificació aquest diumenge ha donat la gran sorpresa en empatar contra l'Engordany. El pròxim cap de setmana, l'Engordany es medirà amb l'Inter, l'únic que té assegurada la seva presència al play-off. L'altre duel decisiu és l'FC Santa Coloma-Atlètic Escaldes.

 

Comentaris (1)

Trending