L'Inter manté els quatre punts d'avantatge sobre el Vall Banc

El partit més destacat a la represa de la Lliga Multisegur de futbol acaba amb empat a un amb gols de Nájera i Soldevila

Una jugada de l'Inter-Vall Banc d'aquest diumenge.
Una jugada de l'Inter-Vall Banc d'aquest diumenge. FAF

L'Inter d'Escaldes i el Vall Banc Santa Coloma han empatat a un en el partit més destacat de la represa de la Lliga Multisegur Assegurances de futbol després d'una aturada de quatre mesos a causa de la pandèmia del coronavirus. El mexicà Diego Nájera ha avançat el Vall Banc Santa Coloma al minut 4 i Genís Soldevila ha empatat al minut 60. El mateix jugador ha rematat al travesser poc després.

L'Inter, que ha jugat els darrers minuts amb 10 jugadors per expulsió de Marc Pujol, manté el liderat amb 44 punts per 40 del Vall Banc. Pujol es perderà el partit del dimecres contra el Santa Coloma mentre que el Vall Banc s'enfrontarà amb l'Engordany amb la baixa d'Andreu Ramos expulsat en el temps afegit del duel contra l'Inter. A la resta de la jornada 19, el Santa Coloma s'ha imposat a l'Atlètic d'Escaldes per 0-2.

Els escaldencs encara no tenen la permanència garantida, mentre que els colomencs tenen opcions d’entrar al play-off pel títol. El Sant Julià ha trencat amb la ratxa de tres derrotes consecutives imposant-se al Carroi per 1-0, que s'enfonsa a la cua amb només 6 punts. L'Engordany ha superat l'Ordino per 3-1 que es queda a la part baixa de la classificació amb la quarta derrota seguida.