L’Inter s’imposa al derbi escaldenc i amenaça el lideratge

El duel entre el primer i el segon de la graella ha estat molt disputat fins a l’últim quart d’hora de joc i ha situat l’Atlètic Club en una situació perillosa

Un instant del derbi escaldenc

La jornada 20 de la Lliga Multisegur Assegurances s’ha dividit entre dissabte i diumenge, amb l’encontre entre la UE Engordany i l’FC Santa Coloma avançat de la resta. El duel clau, que ha enfrontat al primer de la graella contra el segon, ha estat el derbi entre l’Atlètic i l’Inter. Aquest darrer ha aconseguit imposar-se i amenaçar el lideratge en un partit que ha estat molt disputat fins a l’últim quart d’hora de joc.

Segons com hagués anat el derbi escaldenc, l’Inter podria haver baixat a tercera posició. Això, sumat a l’amenaça del lideratge de l’Atlètic feia que la victòria fos obligatòria per a tots dos equips. Malgrat això, l’Inter ha aconseguit imposar-se en un duel que ha començat amb un Atlètic al capdavant per la mínima al descans. Els d’Otger Canals, però, s’han posat les piles a la segona part i han aconseguit una remuntada que s’ha consolidat al darrer quart d’hora de joc. Així, amb un gol de De la Torre al minut 76 i un altre de Gallego al 84, s’han situat a només cinc punts del capdavant de la lliga.

En contraposició, a la part baixa de la graella s’ha disputat un duel dramàtic entre FC Ordino i Penya Encarnada. L’avantsala d’aquest encontre situava als ordinencs a la zona de salvació, però amb només un punt de marge respecte al seu contrincant, que es trobava en promoció. Per tant, tots dos necessitaven victòria, però ha estat el Penya Encarnada qui s’ha imposat amb tres gols de Piloto, Tomaz i Fabinho. Aquest resultat els ha instal·lat a la zona de salvació i als ordinencs ocupant la promoció.

Aquest dissabte, però, començava la jornada 20 amb un partit avançat entre UE Engordany i FC Santa Coloma. Els primers van arribar havent sumat 10 punts dels últims 12, i havent agafat distància respecte a la zona complicada de la classificació. En canvi, el FC Santa Coloma sols havia pogut sumar dos empats en les últimes jornades. Van estar els darrers qui van aconseguir imposar-se, amb un marcador final de 0-3.

Per últim, el diumenge començava amb un duel entre dos equips necessitats de punts i fora del seu millor estat de forma. UE Sant Julià i UE Santa Coloma s’han trobat per aconseguir, cadascú d’ells, els seus objectius. Els lauredians necessitaven la victòria per sortir de la zona vermella de la classificació de forma provisional. Els colomencs, per no allunyar-se encara més de la zona europea. Han estat els darrers qui, finalment, han sumat tres punts després de superar la UE Sant Julià amb un marcador d’1-3.