L’Inter i l’FC Santa Coloma debuten amb bons resultats a la Conference League

Els escaldencs derroten el Vikingur per 2-1 mentre que els colomencs empaten (1-1) al camp del Penybont

Els jugadors de l'Inter celebren un gol en el partit d'aquest dijous contra el Vikingur.

L'Inter Escaldes ha derrotat el Vikingur (2-1) i l'FC Santa Coloma ha empatat (1-1) al camp del Penybont en els partits d'anada de la fase de classificació de la Conference League.

L'Inter Escaldes ha aconseguit una renda curta ja que ha pogut deixada l'eliminatòria sentenciada. El Haddaddi ha estat el jugador més destacat dels escaldencs i autor del segon gol. El primer l'ha anotat Feher. El Vikingur ha escurçat diferències a la segona part amb un penal que ha transformat Vatnhamar al minut 58.

Ja en el temps afegit, De la Torre ha enviat un remat al pal. En una jugada anterior, els escaldencs havien demanat penal després que un defensa toqués la pilota amb el braç després d'un rebot. A més d'Ander El Haddaddi han debutat els altres fitxatges interistes: Javi Duro, Jean-Luc i Kata.

A l'altre partit, Mourelo ha avançat el Santa Coloma al minut 35 en el llançament d'una falta  A la segona part els locals han sortit amb més empenta i Venables ha empatat aprofitant una de les moltes pilotes penjades a l'olla. Els colomencs han patit els darrers minuts per mantenir l'empat però la defensa ha estat eficaç resolent els atacs gal·lesos. La propera setmana es disputen els partits de tornada.