L'Inter fa un pas de gegant per revalidar el títol derrotant l'Atlètic Escaldes

En l'altre partit del play-off pel títol de Lliga, el Sant Julià s'ha desfet de l'FC Santa Coloma i es refema en el segon lloc

L'Inter, de blau, s'ha mostrat molt superior a l'Atlètic en el partit d'aquest diumenge. FAF

Pas de gegant de l'Inter Club d'Escaldes per revalidar el títol de Lliga en derrotar l'Atlètic Escaldes per 1-4. A manca de quatre jornades per al final són liders amb 32 punts, per 28 del Sant Julià i 24 de l'FC Santa Coloma i de l'Atlètic Escaldes.

L'Inter s'ha avançat el primer minut de joc amb un penal transformat per Soldevila. Al minut 19, Marc Pujol ha fet pujar el 0-2 al marcador i Soldevila ha aconseguit el 0-3 que ha deixat el partit vist per a sentència abans de la mitja part, just a la darrera jugada de la primera part. A la represa, en el minut 54, Artigas ha arrodonit la golejada. Al minut 74 ha escurçat diferències l'Atlètic.

A l'altre partit de la jornada, el Sant Julià ha derrotat l'FC Santa Coloma al classic per 2-0 i es referma en el segon lloc. Carmona ha anotat el primer gol i Óscar García ha sentenciat al límit del temps reglamentari.