L'Inter d'Escaldes debutarà contra el Tórshavn o el Prishtina a la prèvia de la Lliga de Campions

El sorteig tindrà lloc el pròxim dia 8 i els partits es jugaran del 22 al 26 i només el guanyador de la final passarà a la primera ronda de la competició

Els jugadors de l'Inter d'Escaldes celebren un gol.
Els jugadors de l'Inter d'Escaldes celebren un gol. INTER ESCALDES

L'Inter d'Escaldes, campió de la Lliga Multisegur, debutarà a la prèvia de la Lliga de Campions contra l'HB Tórshavn o el Prishtina, els campions feroesos i kosovars, respectivament. El sorteig es farà el 8 de juny i els partits (semifinal i final) es disputaran entre els dies 22 al 26 del mateix mes.

L'HB Tórshavn i el Prishtina són caps de sèrie per la seva millor puntuació. Per accedir a la primera ronda de la Lliga de Campions cal que el conjunt escaldenc guanyi la semifinal i la final. L'altre participant en aquestes eliminatòries és el Folgore de San Marino.

L'Inter d'Escaldes afrontarà la competició amb el mateix bloc que aquesta temporada però amb l'absència per lesió de José Rodríguez. L'equip ja ha començat a preparar la seva participació a la Lliga de Campions però sense els internacionals que van disputar el partit amistós d'aquest dijous contra Irlanda i que han estat convocats pel duel contra Gibraltar.

Comentaris

Trending