Un Inter dominador però sense encert de cara a gol manté el liderat

L’FC Santa Coloma aconsegueix la primera victòria del campionat després d’una excel·lent segona part contra la Penya Encarnada

Marc Pujol busca una passada davant de Xexi.
Marc Pujol busca una passada davant de Xexi. Xavi Miró / FAF

L’Inter d’Escaldes es manté al capdavant de la Lliga Multisegur, la primera divisió del futbol andorrà. Tot i no tenir encert de cara a porteria, l’empat sense gols contra la UE Santa Coloma, que segueix segon encara que tot plegat és enganyós pels múltiples partits ajornats per culpa de la pandèmia, permet als escaldencs, actuals campions de la competició, retenir el liderat. En la tercera jornada destaca el primer triomf d’un dels equips forts de la lliga, l’FC Santa Coloma.

L’Inter ha dominart sempre la UE Santa Coloma en el partit a priori més interessant de la tercera jornada de campionat. Els escaldencs han gaudit de múltiples ocasions de cara a porteria però no hi ha hagut manera que els seus jugadors hagin tingut l’encert suficient com per enviar la pilota al fons de la xarxa. Per als colomencs, el punt, vist el que s’ha vist sobre la gespa de les instal·lacions de la FAF, és d’allò més bo.

ec258483 e448 4540 853b cd0776d9c307
Un moment de l'enfrontament entre l'FC Santa Coloma i la Penya Andorra.

Una altra esquadra colomenca, l’FC Santa Coloma, ha fet valer la seva superioritat, ara sí, per aconseguir la primera victòria de la nova temporada. L’equip que entrena Albert Jorquera s’ha desfet de la Penya Andorra per un clar 3 a 0. Clar a la segona part, on s’han marcat els tres gols. Els autors de les dianes colomenques han estat Luis Blanco, Konare i Jota, que s’ha fet un gol en pròpia porta.

XMM ACE CEC Zugic
Zugic, autor del segon gol de l'Atlètic Escaldes, mirar d'avançar amb la pilota.

En el darrer dels tres partits que s’han disputat aquest diumenge -la UE Engordany-UE Sant Julià està posposat pels positius de coronavirus en l’equip local-, l’Atlètic d’Escaldes ha superat el Carroi. Els escaldencs han dominat amb gols de Machado i Zugic, tot i que la diana de Youssef Ezzejari ha posat una mica d’emoció en la recta final del matx.