L’Inter deixa escapar el 0-2 de l’anada i cau a la Conference League

Dos gols de Plaku han permès el Teuta igualar l’eliminatòria i un penal a la pròrroga ha acabat condemnant els d’Albert Lopo

Un instant del partit entre l'Inter i el Teuta.
Un instant del partit entre l'Inter i el Teuta. INTER ESCALDES

Decepció de les grosses la viscuda per l’Inter d’Escaldes. L’actual campió de la lliga Multisegur semblava que ho tenia tot a favor per passar ronda a la Conference League davant del Teuta albanès. Els balcànics, però, han igualat l’eliminatòria i ha acabat pispant la classificació als andorrans en la pròrroga. Tota una patacada.

L’Inter arribada al duel de tornada amb l’avantatge del 0-2 del partit d’anada. Era, per tant, una oportunitat d’or per mantenir viu el somni europeu. Al final, però, tot s’ha transformat en un malson.

Al minut 25, el visitant Plaku ha marcat el 0-1. Per tant, l’emoció era màxima. L’Inter ha resistit bé al llarg del duel, però al 80 ha encaixat el segon. De nou Plaku, amb un Teuta ja llançat a l’atac, ha estat el botxí.

Amb el 0-2 s’ha arribat al xiulet final. Tocava, doncs, pròrroga. I el temps extra ha estat nefasts pels d’Albert Lopo. Un penal transformat per Kallaku en el descompte de la primera meitat ha acabat condemnat els escaldencs, que no han pogut reaccionar i has vist com es completava la remuntada dels albanesos.