Inici de temporada sense sort per Carla Mijares i Íria Medina

Cap de les dues ha pogut acabar l’eslàlom FIS que s’ha disputat a l’estació sueca de Kaabdalis mentre que els joves de l’equip EEBE han obtingut posicions discretes en la mateixa prova a Bonneval

Comentaris

Mijares en acció en una prova de la temporada passada.
Mijares en acció en una prova de la temporada passada. ARXIU

No han tingut sort els representants de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) en el seu debut en la temporada. Ni Carla Mijares ni Íria Medina han pogut completar la competició en l’eslàlom FIS que s’ha disputat a l’estació sueca de Kaabdalis. Per la seva banda, els joves de l’equip EEBE han fet posicions discretes a Bonneval.

A la prova disputada al país nòrdic, Mijares, que havia completat el primer descens amb un temps de 53’’21, el 28è millor cronòmetre i a 3’’59 del millor registre, no ha pogut completar el segon. Menys sort encara havia tingut Medina, que havia hagut d’abandonar en la baixada inicial. Aquest diumenge hi haurà un segon eslàlom FIS.

A l’estació francesa de Bonneval també ha entrat en competició l’equip U19, també en eslàlom, El canadenc Raphael Lessard ha estat el millor en una cursa en la qual Jaume Núñez ha acabat en 43a posició (1’31’’02), seguit de Pere Cornella (44). Cerni Gil ha estat 46è i Enzo Fuentes, 61è. Encara més discreta ha estat la plaça ocupada per Nicolàs Piccino (73è).

Etiquetes

Comentaris

Trending