Inici de temporada per a l’Ski Plaza Cycling Team

Els corredors de l’equip andorrà han participat en el Trofeu Joan Escolà i en el Campionat de Sabadell, proves disputades el passat cap de setmana

Els corredors de l'Hotel Plaza Cycling Team en una de les curses.
Els corredors de l'Hotel Plaza Cycling Team en una de les curses. Hotel Plaza Cycling Team

L’Ski Plaza Cycling Team ha encetat aquest cap de setmana la temporada amb la participació en el Trofeu Joan Escolà, la primera de les Grans Clàssiques previstes per al 2021, i en el campionat de Sabadell. En totes dues proves, l’objectiu dels corredors de l’esquadra ha estat començar a agafar ritme de competició.

Dissabte, l’equip va participar en el Joan Escolà, de 103 quilòmetres de recorregut al voltant de la capital vallesana. Va ser una cursa disputada  amb molt nivell i un alt ritme des del principi, i que es va decidir en un esprint força nombrós. El millor classificat del quadre andorrà va ser Miquel Martínez, que a entrar a 1’10’’ del guanyador. Òscar Cabanas i Mauro García van acabar a 3’09” i 6’13” respectivament.

Ja el diumenge, es va celebrar la 91a edició del Campionat de Sabadell, amb un recorregut de 120 quilòmetres. Cabanas va ser 48è i Miquel Martínez, 60è, tot i que amb el mateix temps que el guanyador, ja que la cursa es va decidir a l’esprint. Mauro Garcia i Sergi Martin, amb problemes físics, i Guillem Ges, amb problemes mecànics, no van poder finalitzar la prova.