Iker Benito: “Puc aportar velocitat en les transicions i ajudar a resoldre partits travats”

L’extrem dret cedit per l’Osasuna vol aprofitar l’oportunitat per continuar creixent com a jugador i celebra la bona rebuda que ha tingut per part dels nous companys

Iker Benito amb la samarreta de l'FC Andorra a Engolasters
Iker Benito amb la samarreta de l'FC Andorra a Engolasters FC Andorra

L’FC Andorra ha presentat l’extrem dret cedit per l’Osasuna, que a l’agost complirà 21 anys. El jugador assegura que “vull seguir creixent com a futbolista i venir a l’Andorra és una oportunitat increïble”. Entre les seves qualitats, diu que “puc aportar velocitat en les transicions i en partits travats ajudar a decantar la balança”.

Format a la pedrera d’Osasuna Benito està molt content de la rebuda que ha tingut per part dels seus nous companys i del cos tècnic. De fet, segons ha explicat el director esportiu, Jaume Nogués, “era un fitxatge que no teníem plantejat perquè pensàvem que no seria possible, però quan es va obrir la porta vam anar buscar-lo”. En aquest sentit, el jugador destaca que “des que va sorgir l’oportunitat no m’ho vaig pensar perquè vull créixer com a futbolista i aquesta és una oportunitat increïble”.

Sobre les seves qualitats, Nogués ha destacat la seva potència i el fet de poder jugar en ambdues bandes. Benito considera que “puc aportar velocitat en les transicions i en els partits travats puc obrir les defenses”.

DOS NOUS FITXATGES

La direcció esportiva continua treballant per confeccionar la plantilla per a la temporada 2023-24. Jaume Nogués, sense donar noms, ha dit que “aquesta setmana s’avança en dues noves incorporacions”. Tampoc ha dit les posicions que ocuparan, però el que sí que ha dit és que “estem treballant en diversos fronts i en defensa estem anant més de pressa”. Deixa clar que “no volem sobredimensionar l’equip”. En el cas dels tres jugadors que la passada temporada estaven cedits i que han tornat, ha dit que un tornarà a marxar i els altres dos es quedaran, tot i que “caldrà veure com evoluciona el mercat”.

Sobre la possibilitat de poder fitxar el davanter Sergi Enrich, el director esportiu ho ha negat assegurant que no l’estan seguint. En aquesta posició diu que “sabem el jugador que volem i cal tenir paciència a l’hora de treballar”. En l’àmbit del límit salarial, diu que tindran més o menys el mateix que la temporada passada i en el cas de l’Estadi Nacional, diu que no caldran fer noves modificacions per complir amb les exigències de la Liga.

Comentaris

Trending