L’Hotel Ski Plaza Cycling Team, 13è a la I Challenge del Vallès

Miguel Martínez, que va acabar en 39a posició, va ser el millor corredor de l’equip, seguit per Óscar Cabanas (51è) i Sergi Martín (71è)

Sergi Martín, en un moment de la prova.
Sergi Martín, en un moment de la prova. Hotel Ski Plaza Cycling Team

L’Hotel Ski Plaza Cycling Team ha acabat en tretzena posició en la classificació per equips de la I Challenge del Vallès disputada aquest cap de setmana. El millor dels seus corredors a la taula va ser Miquel Martínez, que va acabar en 39a posició. Óscar Cabanes va ser 51è i Sergi Martín, 73è.

La prova estava dividida en dues parts. Dissabte, es va celebrar la primera etapa amb una contrarellotge individual a la Garriga de tot just 2,15 quilòmetres. Martínez va completar-la en 5’31’’ i Martín va arribar un segon després. Per la seva banda, Cabanes va completar el recorregut en 5’45’’.

Ja diumenge, es va córrer la segona etapa, un circuit trenca cames de 32 quilòmetres que s’havia de recórrer fins a cinc vegades per a un total de 160. Martínez va ser el millor corredor de l’Ski Plaza i va acabar en sisena plaça de la classificació de corredors catalans i dotzè en categoria elit.