Guillem Ges, de l’Hotel Ski Plaza Cycling Team, frega el podi al Força Real de Millàs

El corredor va participar en l’escapada bona de la cursa, però es va despenjar a l’arribada a meta i només va poder ser quart

Guillem Ges, amb altres dos ciclistes, en un moment de la cursa.
Guillem Ges, amb altres dos ciclistes, en un moment de la cursa. Hotel Ski Plaza Cycling Team

El corredor de l’Hotel Ski Plaza Cycling Team Guillem Ges s’ha quedat amb la mel als llavis en el gran premi Força Real, que s’ha celebrat a Millàs. El ciclista va travessar la línia de meta en quarta posició i, per tant, molt a prop del podi. Els altres integrants de l’equip, Miguel Martínez i Marc Saura, van ser novè i dotzè respectivament.

La prova, que arribava a la 43a edició, s’ha disputat al llarg de 61,5 quilòmetres. Ges va aconseguir entrar en l’escapada bona, amb quatre corredors. A l’arribada a la meta, però, va entrar en quarta posició, a 40 segons del guanyador i a nou del tercer classificat.

Aquest cap de setmana, l’Hotel Ski Plaza també ha participat en el Timbaler-Cri, prova del campionat de Catalunya, celebrada al Bru. Marc Saura va acabar setzè en categoria Elit i Sergi Martín, onzè, en sub-23.